Gevlochten tuinmeubelen

Wilt u de tuin inrichten?

Ewood Tuinmeubelen is een exclusief verkooppunt van kwaliteitsmeubelen voor binnen en buiten. Wij bieden u prachtige met de hand gevlochten tuinmeubelen voor meer uitstraling en comfort in de tuin. Goedkope en stijlvolle gevlochten Wicker tuinmeubelen die vanwege hun goede kwaliteit jarenlang meegaan.

Stevig en functioneel

Buitenmeubelen horen stevig en functioneel te zijn. Al onze gevlochten tuinmeubelen zijn UV en weersbestendig. Ons assortiment table de jardin bestaat uit banken en 3 + 2 + 1 zits en 3 + 2 zits sets in de kleuren bruin, zwart en grijs en cappucino. Behalve voor de tuin zijn onze gevlochten tuinmeubelen ook binnen te gebruiken. Onze gevlochten tuinmeubelen zijn gemakkelijk in onderhoud en bieden extra zitcomfort.

Compleet ingerichte showroom

Onze compleet ingerichte showroom bevat het grootste deel van onze picknicktafel collectie. We zij de goedkoopste meubelgigant in Nederland en onze webwinkel biedt u nog meer gemak. Voor nog meer voordeel kunt u ook onze koopjeshoek bekijken.

Wij zijn de specialist in de Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Leiden, Leiderdorp, Wateringen, Poeldijk, Honselersdijk, Naaldwijk, Maassluis, Maassluis, Delft, ’s-Gravenzande en Wassenaar.

Meer Ewood Tuinmeubelen: Aanbieding Tuinmeubelen, tuinmeubelshow, kunststof tuinmeubelen, patio tuinmeubelen, outdoor tuinmeubelen, tuinmeubelen Den Haag, tuinmeubelen nieuw & GARTENTISCH aanbieding tuinset.

Wellicht heeft u ook nog interesse in lounge tuinmeubelen, lounge tuin meubilair en terrasstoelen, Ensemble de tables de jardin en tafels