Huis Kopen Spanje

huis-Als u overweegt om een huis in Spanje of Andalusie te kopen, is het belangrijk om te weten dat het Spaanse aankoopproces anders is dan in de meeste andere Europese landen. De juridische verantwoordelijkheid van de notaris is zeer beperkt. Vanwege de centrale bureaucratische structuur kan Spaans onroerend goed recht echter zeer complex zijn, vooral op het platteland (rustico/rural).

De consequenties van eventuele juridische problemen kunnen dan ook zeer ingrijpend zijn. Daarom is het verstandig om een onafhankelijke advocaat in te huren die het belangrijke uitvoert (overwinteren in Spanje). Alle juridische werkzaamheden voor het kopen van een huis in Spanje kunnen door de efficient uitgevoerd worden door middel van een machtiging / volmacht.

Verhuizen Naar Spanje

Makelaar Spanje

Zodra de koper en verkoper een verkoopprijs zijn overeengekomen, zijn de verantwoordelijkheden van de advocaat als volgt: Indien gewenst kan uw advocaat alvast het reserveringscontract van de makelaar controleren (of zelfs ondertekenen namens zijn client) – appartement kopen Spanje. Dit korte contract haalt het onroerend goed van de markt tijdens het juridische onderzoek en met de ondertekening wordt meestal een reserveringssom betaald van € 3.

000. Via de machtiging kan de advocaat het noodzakelijke fiscale NIE nummer aanvragen en kan hij een bankrekening openen bij de bank naar keuze van zijn client. De belangrijkste taak van de advocaat gedurende het aankoopproces is het uitvoeren van het van het onroerend goed (stedelijk of platteland) – appartement kopen Spanje. Dit houdt de volgende controles in: Eigendomsregister (Registro de la Propiedad) Kadaster (Catastro) Gemeentelijke archieven Bouwvergunning Licentie van Eerste Bewoning Stedelijke planning Juridische correspondentie (zie onderstaande video) : Binnen het juridisch onderzoek worden ook alle mogelijke openstaande schulden gecontroleerd (hypotheken, beslagleggingen, niet-betaalde belastingen, etc.), aangezien deze anders automatisch overgaan op de nieuwe eigenaar tijdens de verkoop.

Appartement Kopen Spanje

De advocaat zorgt voor alle communicatie en zal de belangen van zijn client behartigen tijdens deze onderhandelingen. Als extra service kan de advocaat namens zijn cliënt een aanvragen en de benodigde taxatie regelen. Als de hypotheekaanvraag wordt goedgekeurd, zal hij de ondertekening van de hypotheekakte bij de notaris organiseren wat op dezelfde dag dient te gebeuren als de ondertekening van de eigendomsakte. verhuizen naar Spanje.

Hiernaast bestaat voor onroerend goed op het platteland ook de optie om een gecertificeerde technicus (topograaf) de exacte grenzen van het terrein te laten controleren. Dit is aan te raden aangezien de registraties van het Eigendomsregister () en het Kadaster () vaak niet correct zijn (o. a. door incorrecte ).

BEN BOUWEN IN SPANJE

BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BENwoningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water.

3bouw houtskeletbouw bouwt Ben woningen

Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water.

Vakantiehuis Kopen Spanje

Dit contract bevat belangrijke clausules en beperkende voorwaarden bevat voor de uiteindelijke . Met de ondertekening van dit contract wordt normaal gesproken een aanbetaling gedaan van 10% (min eerder betaalde reserveringssom). Zodra de advocaat er 100% zeker van is dat aan alle wettelijke eisen is voldaan, zal hij alle noodzakelijke documentatie regelen voor de overdracht via de ondertekening van de openbare .

000, of 10% IVA / BTW plus 1,5% AJD belasting als uw een koopt. Correcte registratie van het huis en de grond bij het Eigendomsregister en Kadaster. Het ommelden van de servicecontracten en de bijbehorende incasso´s van elektriciteit, water, IBI (jaarlijkse gemeentelijke onroerend goed belasting), Vereniging van Eigenaren (comunidad), etc (Guardamar del Segura).

Appartement Kopen Spanje

Meer informatie over en het Spaanse erfproces vindt u in de paragraaf . Santa Pola. Het is erg belangrijk om u te verzekeren dat het juridisch onderzoek grondig en correct wordt uitgevoerd door een specialist in onroerend goed recht. De advocaat is de enige professional met de juiste opleiding, werkervaring, het lidmaatschap van .

Hiernaast weet hij op basis van zijn ervaring precies hoe hij moet omgaan met administratieve onregelmatigheden en kan hij de meeste problemen oplossen die tijdens het juridisch onderzoek naar boven mochten komen. Als u meer wilt weten over het Spaanse aankoopproces, leest u dan alstublieft de informatie in dit pdf-document: of bij de volgende C&D Solicitors is gevestigd in Torrox aan de Costa del Sol in .

Santa Pola

Spanje is een land van grote diversiteit, zeventien provincies, drie talen (Castiliaans, Catalaans, Baskisch), verschillende landschappen en sferen. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Madrid bijvoorbeeld, de ideale stad voor liefhebbers van kunst en een bruisend nachtleven. De elegantie is onmiskenbaar en het vastgoed talrijk in de meest populaire wijken zoals die rond de Gran Via en ik wijken zoals Salamanca, Retiro, of in de meest exclusieve wijken net buiten de stad zoals Finca of Maraleja.

Gervasi. emigreren naar Spanje. Talrijke Spaanse steden hebben een verbazingwekkende schoonheid zoals Sevilla in Andalusië, Valencia, Girona en nog vele anderen. Ibiza, één van de eilanden die deel uitmaakt van de Balearen, is een zomerlocatie voor feestliefhebbers; de moderne luxe villa’s kijken vaak uit op zee en zijn vaak eigendom van tv- en sportberoemdheden en van invloedrijke ondernemers.

Santa Pola

Tot slot het eiland Majorca, een ander eiland dat deel uitmaakt van de Balearen, dit is een paradijs op aarde met een kustlijn van 550 kilometer. In de stad Palma de Majorca en Cala d’Or vindt u ook talrijke zeer gewilde luxe villa’s – appartement kopen Spanje. Alles lezen .

door · 8 mei 2015 Wilt u een villa of appartement kopen in Spanje? In Spanje is de regelgeving bij het aankopen van een woning op verschillende punten anders dan in Nederland. Zo ben je bijvoorbeeld na het tekenen van een koopcontract en de bezitsoverdracht niet automatisch eigenaar van de Spaanse woning. NIE nummer aanvragen.