Maatwerk glas voor alle toepassingen

SAMENVATTING: Een overzicht van enkele decennia van studie wordt gepresenteerd aan de chemie van glasfabricage Glass Trade Care Beads die in Europa zijn gemaakt en vervolgens werden verhandeld van en naar Aboriginals van Noordoost-Noord-Amerika. Glazen kralen van gevarieerd aan kleuren, vormen en maten bevonden zich op tal van archeologische vindplaatsen over de hele wereld. Het vermogen van glazen makers om het licht te manipuleren en te vormen om bezienswaardigheden te creëren met spiegels, tekens en figuren gemaakt glas een integraal onderdeel van de vroege mancultuur. Glas wordt zelfs in de Bijbel vermeld als een van de vormen van de stenen van de tempel.

Maatwerk glas voor alle toepassingen

Wat zijn de voordelen van glas? Over de geschiedenis, glas is gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder de productie van ramen, deuren, daken, meubelafdekkingen en meer. Glas wordt ook gebruikt in thermisch isolatiemateriaal zoals schuimbord. Veel mensen zoals de decoratieve mogelijkheden glazen presenteert, terwijl het ook niet-giftig en recyclebaar is.

 

Waarom zou ik in rekening worden gebracht op maat gemaakt? Glas is uniek en kan worden aangepast aan uw behoeften en vereisten. Glas op maat gemaakt kan elke vorm of grootte bevatten die moet worden bedrukt of toegevoegd aan een product. Mogelijk bent u geïnteresseerd in Glas op maat gemaakte oorbellen of hangers, glas wijn drinkbeken, glazen slippers en andere odds en doelen. Ongeacht uw specifieke behoefte, er zal altijd een stijl, kleur, vorm en grootte beschikbaar zijn.

Wat zijn enkele van de voordelen van Glass Custom Made? Naast het uitzien van mooi, zijn glazen items vrijwel onverwoestbaar. Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen en zullen niet breken, chip, shatter of vervormen. Glas vertoont geen tekenen van veroudering, zoals andere materialen, en ze zullen geen stof of vuil behouden. Glasitems kunnen herhaaldelijk worden gereinigd zonder zorgen te maken over krabben of markeringen die een vlek maken. Glas kan in elke vorm of grootte worden gesneden en eindeloze ontwerpopties leveren.

Wat zijn enkele van de beschikbare stijlen? Er zijn verschillende glazen stijlen op maat gemaakt voor verschillende behoeften. Kleinere items kunnen een kleinere glazen grootte vereisen om de gewenste look en feel te bereiken. Grotere items kunnen een groter glas gebruiken om het meeste uit het ontwerp te halen. De vorm van glas is ook aanpasbaar, zodat u een stuk glaskunst kunt maken dat past in een decor van de kamers.

Wat zijn enkele opties voor glazen op maat gemaakt? Glas kan worden gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, waaronder glasplaten, glasrijke frisdrank, polycarbonaat en glaskralen. Deze verschillende materialen hebben een ander uiterlijk en vereisen verschillende productiemethoden. Bij het kiezen van glas op maat, kunt u iets vinden dat perfect is voor uw specifieke behoeften.

Glashandel :

  • 45 jaar vakervaring heeft van Glaswerken Vereecken NV de expert gemaakt in glaswerken.
  • Zowel binnenbeglazing als buitenbeglazing behoren tot onze expertise.
  • Bedrijven, particulieren, zelfstandigen en winkeliers worden door ons bediend.
  • Van nieuwbouw tot renovaties.